Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На відеоприйом до голови ОДА Ігоря Гундича активно записуються жителі області

02 Лютого 2017 • 17:06

Кіл-сть переглядів: 595

Вже традиційний вечірний відеоприйом громадян провів вчора, 2 лютого, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

Зокрема, колектив освітян Кмитівської спецшколи-інтернат звернулися, аби детальніше дізнатися про оптимізацію навчальних закладів, тому що переживають, що їх заклад буде закритий. Ігор Гундич запевнив освітян в тому, що оптимізація – це не закриття, а вдосконалення.

Питання перевезення у Станишівський ОТГ – таке звернення розглянув Ігор Гундич під час відеоприйому. Житель громади хоче, аби облдержадміністрація вплинула на підняття тарифів перевізниками, які піднімають їх самовільно і без погоджень.

«Я дав доручення зібрати дані про тарифи на перевезення. По приміських маршрутах потрібно ретельно перевірити тарифи – дані маршрути перевозять щодня величезний потік людей у місті, тому сенсу підняття цін я не бачу. Я вже запросив представників Антимонопольного комітету, які допоможуть нам розібратися з цим питанням», – зазначив Ігор Гундич.

Наступного четверга, 9 лютого, відбудеться наступний відеоприйом, тож, реєструйтесь та звертайтесь до керівника області.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку