Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Заходи з попередження надзвичайних ситуацій обговорили на засіданні обласної комісії

16 Лютого 2017 • 14:26

Кіл-сть переглядів: 624

Сьогодні, 16 лютого, заступник начальника Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Олег Держанівський провів чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний було винесено такі питання: заходи щодо попередження надзвичайних подій та проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей; стан виконання комплексного плану заходів щодо збереження та розвитку фонду захисних споруд цивільного захисту та затвердження комплексного плану заходів щодо збереження та розвитку фонду захисних споруд цивільного захисту на 2017 – 2018 роки; незаконне встановлення автомобільних газових заправок на території області.

Олег Держанівський поінформував про те, що з метою попередження надзвичайних ситуацій розроблено Комплексний міжвідомчий план щодо проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування людей на них на 2017 рік. 

Заступник начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Василь Гриб ознайомив присутніх із проектом Комплексного плану заходів щодо збереження та розвитку фонду захисних споруд цивільного захисту (цивільної оборони) на 2017-2018 роки, який було обговорено та схвалено членами комісії.  

 

Про незаконне встановлення автомобільних газових заправок (АГЗП) на території області доповіли начальник управління Держпраці в області Сергій Сечін та начальник управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області Олег Кирилюк. За результатами перевірок на території області виявлено ряд АГЗП, що встановлені з порушеннями. З метою врегулювання даного питання вирішено розробити та затвердити порядок встановлення АГЗП та створити робочу групу із залученням всіх необхідних представників із питання виявлення незаконно розміщених АГЗП.

За результатами обговорення питань порядку денного комісією прийнято відповідні рішення з врахуванням пропозицій і зауважень.

 

 

 

 

 

Версія для друку