Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Відеоприйоми Ігоря Гундича користуються популярністю серед жителів області

24 Лютого 2017 • 08:27

Кіл-сть переглядів: 505

Вчора, 23 лютого, ввечері голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич поспілкувався на відеоприйомі з жителями Баранівського, Житомирського районів та міста Житомира. Люди записувалися на прийом цілими групами.

 

Питання на відеоприйомі до керівника області найрізноманітніші – від звернень про допомогу до пропозицій щодо дії районних програм.

 

«Приємно, що в нас така активна і відповідальна громадськість», – сказав Ігор Гундич під час відеоприйому та закликав бажаючих реєструватися на наступний прийом – 9 березня.

 

Зокрема, житомирянка з інвалідністю звернулася за допомогою у проходженні занять з реабілітації і отримала підтримку. Їй будуть виділені кошти, яких вистачить на реабілітацію, аби рухатися краще. Також Ігор Гундич запевнив, що комісія із доступності проведе виїзне засідання та перевірить міську лікарню на доступність для людей з інвалідністю.

 

Звернення щодо проїзду учнів врегулювали вже під час розмови. Вартість квитка для школярів буде пільговою за проїзним або за фактом проїзду.

 

Інші звернення направляються для подальшого розгляду та оперативного вирішення.

 

На наступний відеоприйом реєструйтеся на сайті ОДА у рубриці відеоприйом: http://oda.zt.gov.ua/videoprijom-gromadyan/.

 

Інструкцію, як зареєструватися на відеоприйом можна переглянути тут.

 

 

 

 

Версія для друку