Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 82 від 03.03.2017

14 Березня 2017 • 08:29

Кіл-сть переглядів: 164

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

03.03.2017

 

№ 82

Про схвалення регіональної програми «Репродуктивне та статеве здоров’я населення Житомирської області» до 2021 року

 

 

 

З метою запровадження в життя сучасної стратегії покращення репродуктивного здоров’я населення області, як важливої складової загального здоров’я, позитивного впливу на демографічну ситуацію та забезпечення соціально-економічного потенціалу області, забезпечення умов безпечного материнства, формування репродуктивного здоров’я дітей та молоді, керуючись ст. 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та Рішенням Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я від 7 грудня 2016 року № 04-25/04-53 «Про Рекомендації слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань охорони здоров’я:

 

1. Схвалити регіональну програму «Репродуктивне та статеве здоров’я населення Житомирської області» до 2021 року (далі – Програма), що додається.

2. Райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам у місячний термін розробити та затвердити відповідні місцеві програми, забезпечити їх реалізацію за рахунок коштів місцевих бюджетів, та щороку до 20 березня інформувати управління охорони здоров’я облдержадміністрації про хід їх виконання.

3. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управлінню освіти і науки облдержадміністрації щороку до 20 березня інформувати управління охорони здоров’я облдержадміністрації про хід виконання Програми.

 

4. Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації забезпечити координацію діяльності, пов’язаної із виконанням Програми, контроль за цільовим використанням коштів, передбачених на її реалізацію і щороку до 30 березня інформувати обласну державну адміністрацію про хід виконання розпорядження.

5. Внести Програму на розгляд та затвердження обласної ради.

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку