Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Комісія з питань регламенту вирішила, як долучатимуться громадські активісти до сесії облради

27 Березня 2017 • 11:40

Кіл-сть переглядів: 527

Питання дотримання регламенту на сесійних засіданнях обласної ради розглянула сьогодні, 27 березня, постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності. Зокрема, на засіданні вирішили, як долучатимуться громадські активісти до засідань обласної ради.

«Ми запрошуємо громадських активістів, а саме керівників громадських організацій, на сесію із паспортом та документами, які підтверджують, що ця людина дійсно керівник громадської організації зайняти місце в залі і взяти участь у роботі сесії. Інші члени громадських організацій можуть бути присутніми на балконі. Доступ до сесійної зали має бути забезпечений апаратом обласної ради спільно з працівниками Національної поліції. Щоб ніхто не стояв в проходах», – сказав голова профільної комісії Сидір Кізін.

Також він додав, що людина, яка хоче виступити, має подати заяву секретаріату, і після цього, їй буде надано слово.

Крім цього, комісія рекомендувала головному управлінню Національної поліції у Житомирській області забезпечити громадський правопорядок під час сесії.

Загалом комісія розглянула 17 питань порядку денного та 2 додаткові питання.

Нагадаємо, що сесія обласної ради відбудеться 6 квітня.

Версія для друку