Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Прем’єр-міністр про «Євроголд» у Житомирі: Такими підприємствами і руками працівників створюється національний продукт

30 Березня 2017 • 15:04

Кіл-сть переглядів: 788

У рамках робочого візиту до Житомирщини, Глава Уряду Володимир Гройсман відвідав іноземне підприємство з виробництва товарів народного господарства «EurogoldIndustries Ltd» у м. Житомирі.

 

«Наш перший пріоритет, наше завдання – це розвиток національної економіки. Такими підприємствами і руками працівників створюється національний продукт», – зазначив Прем’єр-міністр України.

 

За його словами, у Житомирщини великий виробничий потенціал. «Моє завдання – максимальна додана вартість продукції має створюватися в Україні. Нам потрібна готова українська продукція. І на підприємстві майже 100% локалізоване виробництва, всі елементи виробляються в Україні. Це означає, що створено тисячі робочих місць, люди отримують нормальну заробітну плату. У Житомирській області ми маємо за перші кілька місяців цього року зростання усіх показників, у тому числі і по промисловому виробництву», – сказав Володимир Гройсман.

 

 «Це підприємство у 2017 році, завдяки тому, що ми зробили чіткий пріоритет на імпортозаміщення і на розвиток української промисловості, отримає замовлення у 2,5 рази більше, ніж це було в минулому році. Це означає, що 800 людей будуть мати роботу, нормальну зарплату, стабільність і прогнозованість свого життя», – наголосив Глава Уряду.

 

Довідково:

 

Іноземне підприємство «Євроголд Індестріз ЛТД» розпочало свою діяльність в м. Житомирі 13 років тому. На підприємстві виготовляють товари народного споживання – прасувальні дошки, сушарки для білизни та побутові драбини.

 

За роки діяльності компанія створила більше 1 000 робочих місць, стала одним з найбільших експортерів Житомирської області, споживачами продукції підприємства є 28 країн світу. Частка експорту в загальних обсягах реалізації складає 85%.

 

Нагадаємо, Володимир Гройсман відвідав Житомирський бронетанковий завод та ознайомився із ходом ремонтних робіт на дорогах Житомирської області.

Версія для друку