Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Володимир Гройсман обговорив з владою та інвесторами розвиток бізнесу на Житомирщині

31 Березня 2017 • 11:11

Кіл-сть переглядів: 685

1Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відзначив підтримку владою бізнесу на Житомирщині.

 

Під час робочого візиту до Житомирської області вчора, 30 березня, Голова Уряду зустрівся з представниками влади, бізнесу та обговорив інвестиційні можливості в обласному центрі.

 

«Приємно відзначити, що місцева влада надає нормальну підтримку бізнесу, бізнес розвивається і хоче інвестувати», – зазначив Володимир Гройсман.

 

Також Прем’єр-міністр України схвалив створення у Житомирі індустріального парку «Житомир-Схід».

 

 «Місцевою владою був вибраний правильний шлях щодо створення індустріального парку. Адже наше завдання – це ріст економіки, робочі місця та нормальна «біла» заробітна платня. Потрібно вже зараз працювати над тим, щоб максимально збільшувати площу індустріального парку. Адже необхідно відразу розглядати перспективу розширення», – наголосив Володимир Гройсман.

 

Нагадаємо, Житомирська ОДА входить у 5-ку найкращих облдержадміністрацій  для ведення бізнесу з державою. У Житомирській ОДА працює Рада інвесторів для вирішення проблемних питань бізнесу, а голова облдержадміністрації Ігор Гундич систематично зустрічається з послами інших країн для покращення співпраці з іноземними інвесторами.

 

1

Версія для друку