Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Володимир Гройсман: Щорічна серйозна системна робота виведе дороги країни на якісний рівень

12 Квітня 2017 • 14:13

Кіл-сть переглядів: 441

З метою забезпечення високої якості виконання робіт із будівництва та реконструкції доріг Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав місцеву владу із максимальною відповідальністю та ефективністю використовувати отримані у результаті децентралізації можливості.

Про це Глава Уряду зазначив сьогодні, 12 квітня, під час засідання Уряду.

“Щорічна серйозна системна робота виведе дороги країни на якісний рівень. І тут важливо, щоб місцева влада, яка у результаті децентралізації, отримала мільярди, десятки мільярдів, які можливо використовувати у тому числі на реконструкцію і будівництво доріг, дуже сумлінно виконала свою роботу, свої завдання”, – наголосив Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр зауважив, що на місцях можливо якісніше проконтролювати якість виконання робіт, ніж це можливо зробити з центру:

“Я звертаюся сьогодні до місцевих керівників, міських голів, голів громад України, районних державних адміністрацій, обласних адміністрацій, обласних рад – шановні друзі, я дуже прошу вас, щоб ви максимально ефективно підійшли до ремонту, реконструкції доріг, за які ви відповідаєте, зробили це якісно”.

У зв’язку з тим, що в 2018 році багато доріг і коштів переходять на місцевий рівень, місцева влада має бути інфраструктурно готовою до такої роботи, зазначив Глава Уряду та закликав усіх до максимальної відповідальності у цій сфері.

 

Версія для друку