Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Об’єднані громади мають активніше включатися в процес оздоровлення дітей

25 Квітня 2017 • 13:17

Кіл-сть переглядів: 460

Об’єднані територіальні громади Житомирської області мають активніше включатися у процес оздоровлення дітей.

 

На цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута сьогодні, 25 квітня, під час засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей.

 

«У вас сьогодні є всі можливості для забезпечення своїх дітей путівками на оздоровлення. Залучайте у цю сферу більше коштів. Молодь має відчути позитивні зміни, аби хотіти залишатися у громаді, працювати та народжувати дітей», – наголосив Ярослав Лагута, звертаючи до представників ОТГ.

 

Члени оперативного штабу розглянули, як готуються райони та громади області до літнього сезону, коли і скільки коштів планують залучити на відпочинок і оздоровлення дітей.

 

Начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь зазначила, що окрім організації літніх пришкільних та мовних таборів, головну увагу треба приділити вирішенню питання придбання путівок для повноцінного оздоровлення дітей у відповідних стаціонарних закладах.

 

Нагадаємо, за рахунок бюджетних коштів у 2017 році заплановано оздоровити не менше 18 000 дітей області. В обласному бюджеті на оздоровлення передбачені видатки в розмірі 11 млн 140,6 тис. гривень. Путівки будуть розподілятися районам і громадам пропорційно до виділених коштів на оздоровлення з місцевих бюджетів.

 

1

 

2

 

3

 

1

 

4

 

5

 

6

 

8

Версія для друку