Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпочався прийом документів для формування нового складу громадської ради при Житомирській ОДА

23 Травня 2017 • 10:02

Кіл-сть переглядів: 608

Вчора, 22 травня, відбулося перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації.

 

Під час засідання ініціативна група прийняла рішення щодо прийому заяв для участі в установчих зборах.

 

Документи прийматимуться з 10.00 до 17.00 за адресою: м. Житомир, м-н імені С.П. Корольова,1; 2 поверх; каб. 236 (управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації). 

 

Перелік документів:

  • заява;
  • рішення громадянського інституту про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради;
  • біографічна довідка (із зазначенням його прізвища, імені, по батькові,  посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації);
  • копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;
  • погодження на обробку персональних даних;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності);
  • відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Довідково. Кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами (шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства) та не може становити більш як 35 осіб.

 

Строк повноважень складу громадської ради – 2 роки.

 

Від громадської організації може бути обрано не більше ніж по одному представнику.

 

Рішення   установчих  зборів  оформляється  протоколом,  який складається  протягом  трьох  робочих  днів  з  моменту проведення установчих  зборів,  підписується головою та секретарем установчих зборів і подається органові.

 

Орган   оприлюднює   протокол  установчих  зборів  на  своєму офіційному  веб-сайті  та в інший прийнятний спосіб протягом трьох робочих днів з моменту його надходження.

Версія для друку