Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 161 від 11.05.2017

29 Травня 2017 • 12:18

Кіл-сть переглядів: 140

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

11.05.2017

 

№ 161

Про підготовку об’єктів
господарського комплексу області
до роботи в осінньо-зимовий
період 2017/18 року

 

 

 

Відповідно до ст. ст. 2, 20 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, ст.12 Закону України „Про теплопостачання”, ст.6 Закону України „Про житлово – комунальні послуги”, з метою забезпечення якісної підготовки об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року, своєчасного початку опалювального сезону:

 

1. Затвердити заходи з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року (додаються).

 

2. Утворити обласний оперативний штаб для організації підготовки об’єктів господарського комплексу та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року та затвердити його склад згідно з додатком.

 

3. Персональну відповідальність за своєчасну та якісну підготовку об’єктів до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року покласти на голів райдержадміністрацій, міських голів.

 

4. Райдержадміністраціям та рекомендувати міськвиконкомам :

1) До 01.06.2017 провести наради з керівниками підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, які забезпечують підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення області до роботи в зимових умовах. Створити робочі групи для координації роботи з цих питань та розгляду наявних проблем.
2) Передбачити кошти в місцевих бюджетах на підготовку господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року.
3) Забезпечити виконання затверджених заходів, визначених цим розпорядженням та щомісяця до 5 числа інформувати департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації про хід їх реалізації.

 

5. Житомирській райдержадміністрації та рекомендувати міськви-комам міст обласного значення вжити заходів щодо виконання робіт з оснащення наявного житлового фонду домовими засобами обліку і регулювання теплової енергії до кінця 2017 року.

 

6. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання заходів, визначених розпорядженням, щомісяця до 15 числа надавати облдержадміністрації.

 

7. Департаментам облдержадміністрації: містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, праці та соціального захисту населення, управлінням облдержадміністрації: промисловості, розвитку інфраструктури та туризму, охорони здоров’я, освіти і науки, культури, райдержадміністраціям та рекомендувати міськвиконкомам, підвідомчим підприємствам й установам здійснювати контроль за виконанням обсягів робіт з підготовки об’єктів господарського комплексу та соціальної сфери області до сталого проходження опалювального сезону 2017/18 року.

 

8. Рекомендувати РГК «Житомиргаз» та ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» в межах компетенції забезпечити підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року.

 

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку