Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Новоград-Волинська газета «Лесин край» виграла сайт

08 Червня 2017 • 14:17

Кіл-сть переглядів: 1 874

1Редакція Новоград-Волинської міськрайонної газети «Лесин край» виграла безкоштовне створення та просування сучасного сайту. Редакція видання увійшла до 10 видань-переможців із 250, що подали заявки.

 

Про це розповіла т.в.о. редактора газети Інна Попова.

 

«Громадська організація “Дирижабль” відбирала 10 мотивованих редакцій з невеликих міст України (50-250 тисяч населення), які безкоштовно отримають сучасні сайти, річну менторську підтримку та кошти на рекламну кампанію своїх інтернет-видань. Ми подали заявку, виконали всі умови і – виграли участь у цьому проекті», – зазначає Інна Попова.

 

«Дирижабль» надає сайт на платформі The City з сучасною версткою, адаптивним дизайном та можливістю самостійно налаштовувати сайт.

 

Протягом року редакції безкоштовно допомагатиме веб-розробник та дизайнер, який готуватиме інфографіку, ілюстрації, картинки для соціальних мереж. Також громадська організація оплачує рекламу інтернет-видань на біл-бордах.

 

Редакції допомагатиме ментор – досвідчений редактор і медіа менеджер, який спільно з газетою розробить план розвитку інтернет-видання. Протягом року ментор у щоденному режимі працюватиме з редакцією, допомагаючи впроваджувати план розвитку, проводячи тренінги з відомими редакторами та журналістами.

 

Попередньо інтернет-видання газети «Лесин край» має запуститися у липні цього року.

 

Нагадаємо, газета «Лесин край» цьогоріч знову стала переможцем на щорічному обласному творчому конкурсі до Дня журналіста у номінації «Кращий друкований засіб масової інформації».

Версія для друку