Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Пенсійний фонд на Житомирщині запустив у роботу ще два нових фронт-офіси

19 Червня 2017 • 15:16

Кіл-сть переглядів: 546

Два нових фронт-офіси обслуговування громадян Пенсійного фонду України розпочали роботу сьогодні, 19 червня, у м. Малин та смт Брусилів.

 

Про це повідомляє Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

 

«Ми продовжуємо йти шляхом модернізації, що розпочали в минулому році. Відкриття нових фронт-офісів дозволить уникнути черг, комфортно організувати процес надання консультацій і прийому необхідних документів для призначення та перерахунку пенсій. А завдяки професійності фахівців органів Фонду в області жителі Малинського та Брусилівського районів отримуватимуть пенсійні послуги оперативно, якісно та доступно», – зазначив начальник Головного управління ПФУ у Житомирській області Іван Заінчковський під час відкриття.

 

Два нових фронт-офіси обслуговування громадян, які розраховані на 2-4 робочих місця, на своїй території надаватимуть послуги понад 19 тисяч громадянам. У кожному залі обслуговування встановлені окремі робочі місця для відвідувачів з метою користування електронними сервісами Пенсійного Фонду України.

 

Нагадаємо, що в квітні 2017 року Ігор Гундич та Павло Розенко перевірили якість надання адмінпослуг у Тетерівській ОТГ, де працює агентський пункт Пенсійного фонду з обслуговування громадян.

 

Довідково: З листопада 2016 року в області працює 12 оновлених залів обслуговування громадян.

 

Версія для друку