Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Андрушівське підприємство показує приклад успішного розвитку виробництва на селі

01 Серпня 2017 • 04:50

Кіл-сть переглядів: 1 005

Приватне підприємство «Імпак» в Андрушівському районі Житомирщини є прикладом успішного розвитку виробництва на селі.

 

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час візиту на підприємство у рамках робочої поїздки до Андрушівського району.

 

«Житомирщина аграрна. І це наш “коньок”. Приклад тому – приватне підприємство “Імпак”, що вирощує зернові та овочі в масштабах загальнодержавного значення. Керівник підприємства Сергій Малиновський – це аграрій, який із землею на “ти”. Аграріям області рекомендую приїжджати один до одного та обмінюватися досвідом щодо застосування технологій та виходу на міжнародні ринки», – зазначив Ігор Гундич.

 

Також він додав, що хоче особисто переконатися, як програми підтримки агробізнесу діють на місцях і сприяють українському місцевому виробнику.

 

«Підприємство у 2017 році засіяло сотні гектарів гречки, і ми очікуємо, що до кінця року подасть заявку на дотацію з обласного бюджету за Програмою розвитку агропромислового комплексу Житомирської області та отримає кошти як фінансове стимулювання своєї діяльності», – сказав голова ОДА.

 

Довідково:

 

Підприємство розпочало діяльність з 1992 року та займається вирощуванням зернових, картоплі, моркви, буряку, ріпчастої цибулі із застосуванням найбільш сучасної овочезбиральної і саджальної техніки фірми Grimme (не пошкоджує овочі).

 

Оснащене сучасними вентиляційними та холодильними системами фірми GAUGLE, з окремо підібраними системами під всі види овочів. Тому при зберіганні продукція якісно практично не відрізняється від щойно зібраної. Продукція ПП «Імпак» – екологічно чиста, вивірена за європейськими стандартами, виключно здорова, без ГМО.

 

У роздрібній мережі продукція ПП «Імпак» реалізується під торговими марками «ОВОЧИСТА» і «ОВОЧЕВА КЛАСИКА».  Експортує картоплю та моркву до Молдови.

Версія для друку