Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 311 від 10.08.2017

15 Серпня 2017 • 06:07

Кіл-сть переглядів: 133

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

10.08.2017

 

№ 311

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 23, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 20.07.2017 № 7:

 

1. Установити Астаховій Вірі Дмитрівні з 12 травня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

2. Установити Базелінській Аллі Миколаївні з 27 березня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком, встановивши її у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

3. Установити Баранецькій Надії Михайлівні з 25 травня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

4. Установити Бовсунівській Антоніні Володимирівні з 31 травня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

5.Установити Вержаківському Володимиру Миколайовичу з 22 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради п’ятьох скликань.

6. Установити Воронкіну Аркадію Олександровичу з 07 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР.

7. Установити Грибану Григорію Петровичу з 16 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений діяч науки і техніки України”.

8. Установити Дранговській Наталії Михайлівні з 01 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

9. Установити Дубровець Ользі Петрівні з 04 липня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

10. Установити Лабай Надії Олегівні з 06 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Вітчизняної війни ІІ ступеня та Трудового Червоного Прапора.

11. Установити Поліщук Тетяні Миколаївні з 17 травня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

12. Установити Пономаренко Олені Костянтинівні з 29 травня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

13. Установити Потайчук Ользі Василівні з 26 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

14. Установити Рак Людмилі Іванівні з 26 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

15. Установити Черватюк Любові Ісаківні з 01 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.

 

16. Установити Шевчук Валентині Павлівні з 02 червня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку