Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 325 від 17.08.2017

19 Серпня 2017 • 13:12

Кіл-сть переглядів: 133

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

17.08.2017

 

№ 325

Про розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік

 

 

 

Відповідно до пункту 1 статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», з метою своєчасного та якісного розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік:

 

1. Утворити робочу групу з розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік (далі – робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Надати право керівникам робочої групи залучати до розроблення проекту програми фахівців підприємств, організацій і установ за згодою їх керівництва.

3. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації у тижневий термін розробити рекомендації і перелік форм основних показників з підготовки розділів проекту програми та довести їх до виконавців.

4. Рекомендувати головному управлінню статистики у Житомирській області забезпечити надання необхідної статистичної інформації на запити розробників проекту програми.

5. Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадмі-ністраціям, рекомендувати територіальним органам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, міськвиконкомам на основі прогнозних показників економічного і соціального розвитку області, районів і міст на 2018 рік підготувати відповідні пропозиції до розділів проекту програми підпорядкованих галузей, сфер діяльності, районів і міст та подати їх департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації до 20 вересня 2017 року.

6. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації:

1) Опрацювати подані матеріали та на їх основі до 30 листопада 2017 року розробити проект програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік.

2) Забезпечити обговорення проекту програми на засіданні робочої групи з громадськими організаціями та науковими установами області.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку