Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич: Найкраще підтвердження ефективності електронних закупівель – 35 млн грн зекономлених коштів

22 Серпня 2017 • 12:41

Кіл-сть переглядів: 425

1Завдяки впровадженню в області системи електронних закупівель вже вдалося зекономити 35 мільйонів гривень. Це – найкраще підтвердження ефективності системи.

 

На цьому наголошує голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

«На сьогодні через Prozorro закуповуємо не лише техніку чи обладнання, а навіть замовляємо послуги з ремонту і будівництва доріг. За результати не потрібно говорити – їх видно сумою зекономлених кошти. А з початку впровадження це вже 35 мільйонів гривень. Закликаю керівників районів та установ прискорити процедури закупівель, аби встигнути до кінця бюджетного року», – зазначив Ігор Гундич.

 

За інформацією департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА, з моменту використання електронної системи закупівель станом на 01.08.2017 року установами області успішно завершено 5538 торгів на загальну суму 203,4 млн грн.

 

За результатами торгів у системі найбільше укладено договорівКУ «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради (244), КУ «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради (201), Бердичівським геріатричним пансіонатом Житомирської обласної ради (194).

Версія для друку