Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 352 від 05.09.2017

06 Вересня 2017 • 14:38

Кіл-сть переглядів: 157

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

05.09.2017

 

№ 352

Про звільнення громадян з альтернативної (невійськової) служби

 

 

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації» та «Про альтернативну (невійськову) службу» (із змінами)

 

1. Звільнити з альтернативної (невійськової) служби у зв’язку із закінченням термінів її проходження:

 

1) З 31 серпня 2017 року – гр. Чеснокова Богдана Вікторовича, 23 лютого 1995 року народження, члена релігійної організації «Релігійний Центр Свідків Єгови в Україні», освіта середня професійно-технічна, призовника Житомирського об’єднаного міського військового комісаріату, який проходить альтернативну (невійськову) службу строком 27 місяців на комунальному підприємстві «Зеленбуд» Житомирської міської ради озеленювачем. Домашня адреса: м. Житомир, пров. Піщаний, 18.

 

2) З 7 вересня 2017 року – гр. Мельника Олександра Павловича, 11 листопада 1991 року народження, члена церкви Християн Віри Євангельської, освіта середня професійно-технічна, призовника Малинсько – Радомишльського об’єднаного районного військового комісаріату, який проходить альтернативну (невійськову) службу строком 27 місяців у комунальному підприємстві «Малин» Малинської міської ради електромонтером з ремонту повітряних ліній електропередачі. Домашня адреса: м. Малин, вул. Філатова, 1.

2. Рекомендувати адміністраціям підприємств, у яких громадяни Чесноков Б.В. та Мельник О.П. проходять альтернативну (невійськову) службу:

 

1) Припинити дію строкових трудових договорів, укладеного з ними на період служби, провести розрахунки відповідно до чинного законодавства України та зробити записи у трудовій книжці про строки проходження альтернативної (невійськової) служби.

 

2) Копії наказу про звільнення надати у п’ятиденний термін департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації та у відповідний військовий комісаріат.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку