Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Держслужбовці проходитимуть щорічне оцінювання службової діяльності

07 Вересня 2017 • 08:14

Кіл-сть переглядів: 1 376

Урядом була прийнята важлива постанова , яка затверджує Типовий порядок оцінювання службової діяльності державних службовців і передбачає їх щорічне оцінювання.

Про це сказав сьогодні, 7 вересня, голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко під час зустрічі з головами райдержадміністрацій, ОТГ та керівниками структурних підрозділів ОДА та за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

«Кожен державний службовець буде проходити щорічне оцінювання, це стосується усіх: від державних секретарів, до спеціалістів в районах. Ми запроваджуємо європейський світовий стандарт з оцінки персоналу – KPI (ключові показники ефективності). Напередодні початку нового року, державним службовцям встановлюватимуться ключові завдання, які він має виконати протягом року. І ці результати будуть оцінюватися. Так буде кожного року», – сказав Костянтин Ващенко.

Також він додав, що Нацагенство наразі погоджує із Міністерством освіти України питання професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. «Навчання має бути спрямовано відповідно до потреб, наприклад використання ситуаційних завдань. Саме так має працювати система підготовки державних службовців. Навчання має допомагати, а не просто бути», – додав Костянтин Ващенко.

Версія для друку