Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Під час гри ФК «Полісся» – «Нива Т» вболівальники отримали призи від Ігоря Гундича. ВІДЕО

11 Вересня 2017 • 09:59

Кіл-сть переглядів: 512

У перерві між таймами матчу ФК «Полісся» – ФК «Нива Т» вболівальники отримали 5 призів від голови ОДА Ігоря Гундича.

 

Гра відбулась у суботу, 9 вересня, у Коростені.

 

3 футбольні м’ячі, повербанк та сучасний смартфон розіграли між глядачами за серійними номерами білетів під час матчу, який закінчився рахунком 3:0 на користь Житомирського ФК «Полісся».

 

Вболівальники з Коростеня та Житомира виграли футбольні м’ячі. Один з них – 9-річний Назар – поділився своїми враженнями: «Відчуття в мене таке було, що виграю сьогодні. Я обов’язково буду чемпіоном».

 

Супер-призом, який розігрували на стадіоні у Коростені від голови ОДА, став сучасний смартфон Xiaomi Redmi Note 4.

 

Власниця виграшного білета – Анастасія з Малина, якій тато купив квиток на матч. Саме за серійним номером квитка дівчинка  й отримала новий телефон. «Я дуже рада, що виграла такий цінний приз. Про такий подарунок я могла тільки мріяти. Заміню свій старий «кнопковий» телефон на сучасний». Тато дівчинки наголошує, що купував білети усім дітям, хоча це було не обов’язково. Тому що нашу команду та гравців потрібно підтримувати.

 

Нагадаємо, що 9 вересня на стадіоні «Спартак» у Коростені відбулась гра 11 туру ІІ ліги України між командами Житомира й Тернополя. Голова ОДА Ігор Гундич, який активно вболівав за ФК “Полісся”, зазначив, що перемога стала справжнім подарунком житомирянам до Дня міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку