Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Доручення голови ОДА виконують – 1771 соціальний об’єкт підключили до опалення

10 Жовтня 2017 • 14:17

Кіл-сть переглядів: 354

4На Житомирщині 1771 соціальний об’єкт вже підключили до теплопостачання. Серед них – медичні установи, дитсадки, навчальні заклади, інтернатні заклади органів соціального захисту.

 

Про це інформують відповідні структурні підрозділи Житомирської ОДА.

 

За повідомленням управління освіти і науки ОДА повідомляє, що станом на 5 жовтня опалюється 560 шкіл та 318 дошкільних закладів у районах області. Це ті заклади, в яких встановлені твердопаливні котли та використовується альтернативний вид палива.

 

Управління охорони здоров’я ОДА інформує, що у 878 медичних установах (в основному ті, що переведені на альтернативу) здійснюється опалення приміщень. Серед них – обласна дитяча лікарня, обласний тубдиспансер та онкодиспансер, Андрушівська, Баранівська, Брдичівська, Брусилівська, Хорошівська, Коростишівська, Лугинська, Народицька, Овруцька, Олевська, Попільнянська, Пулинська, Романівська, Ружинська, Чуднівська ЦРЛ, Коростенська ЦМЛ та заклади первинної медико-санітарної допомоги у Романівському, Овруцькому, Новоград-Волинському та Народицькому та інших районах.

 

За словами директора департаменту праці та соціального захисту населення ОДА Юрія Прокопця, всі інтернатні заклади – а це 15 об’єктів – підключено до теплопостачання.

 

Нагадаємо, що Ігор Гундич доручив розпочати опалювальний сезон у районах області та першочергово підключити соціальні об’єкти.

Версія для друку