Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 413 від 19.10.2017

20 Жовтня 2017 • 12:37

Кіл-сть переглядів: 131

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

19.10.2017

 

№ 413

Про приписку до призовних дільниць
громадян України 2001 року
народження у січні – березні 2018 року
та медичний огляд юнаків 2002-2003 років
народження

 

 

 

 

Відповідно до статей 6, 27, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», пункту 17 постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом» та з метою організації проведення приписки громадян України 2001 року народження до призовних дільниць в січні – березні 2018 року:

 

1. Рекомендувати Житомирському обласному військовому комісаріату організувати роботу із районними (міськими) військовими комісаріатами з утворення міських та районних комісій для проведення приписки громадян до призовних дільниць в січні – березні 2018 року.

 

2. Районним державним адміністраціям, рекомендувати виконавчим комітетам міських рад:

1) Затвердити склад міських та районних комісій з питань приписки громадян до призовних дільниць.
На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин членів комісії з питань приписки громадян до призовних дільниць, утворити резервний склад комісії.

2) На час проведення приписки виділити військовим комісаріатам обладнані приміщення (призовні дільниці) для забезпечення роботи медичного персоналу та проведення виховної роботи з юнаками, необхідну кількість технічних працівників і транспорт.

3. Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації:
1) На час приписки громадян України до призовних дільниць направити кваліфікованих лікарів для здійснення медичного огляду, забезпечити призовні дільниці необхідним обладнанням та медикаментами.

2) До 15 грудня 2017 року на осіб, що підлягають приписці, надіслати у військові комісаріати амбулаторні картки (форма №25) із вкладками (форма №025/1-У) та списки осіб, узятих на диспансерний облік з приводу нервово-психічних захворювань, туберкульозу, венеричних, інфекційних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів, суглобів, та витяги з історії хвороби, дані лікарського обстеження та диспансерного нагляду, що свідчать про стан здоров’я;

3) З першого дня приписки організувати оздоровлення призовників, для чого передбачити у кожній лікарні необхідну кількість ліжок для стаціонарного обстеження та лікування.

4) У січні – березні 2018 року провести поглиблений медичний огляд юнаків 2001 року народження на базі районних та міських призовних дільниць.

5) Протягом вересня – грудня 2018 року провести в містах та районах області медичні огляди громадян України 2002-2003 років народження, у разі потреби призначити громадянам необхідне лікування з проведенням оздоровчих заходів.

4. Рекомендувати Головному управлінню Національної поліції в Житомирській області забезпечити надання до 15 грудня 2017 року у військові комісаріати області інформацію про перебування на обліку у відділенні кримінальної міліції у справах неповнолітніх юнаків, яким у 2018 році виповнюється 17 років.

5. Рекомендувати керівникам житлово-експлуатаційних організацій, підприємств та установ незалежно від підпорядкування і форм власності, які здійснюють експлуатацію будинків, органам місцевого самоврядування, на які покладено ведення первинного обліку військовозобов’язаних і призовників, а також керівникам інших підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності в термін до 1 грудня 2017 року подати до відповідних районних (міських) військових комісаріатів списки громадян України 2001 року народження, які підлягають приписці до призовних дільниць.

6. Рекомендувати Житомирському обласному військовому комісаріату до 1 грудня 2018 року надати узагальнену інформацію обласній державній адміністрації про виконання цього розпорядження.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

  

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку