Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Триває прийом пропозицій до Всеукраїнського конкурсу на краще періодичне видання для дітей

23 Жовтня 2017 • 12:03

Кіл-сть переглядів: 329

До 1 грудня триває Всеукраїнський  конкурс  на  краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

 

Про це інформує Держкомтелерадіо України.

 

Конкурс проводиться у таких номінаціях: «Краще періодичне друковане видання для дітей»; «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

 

Прийом заявок на участь розпочато з 1 вересня та триває до 1 грудня  2017 року.

 

Друковані періодичні видання для дітей та юнацтва подаються на конкурс у кількості не менше 6 номерів, що побачили світ упродовж поточного  року.

 

До конкурсних видань додаються: лист-звернення до журі конкурсу; анотації на видання, інформація про редакційний колектив, наклад, періодичність його випуску, відгуки читачів.

 

Положення про конкурс розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо під  рубрикою  «Виставки, премії, конкурси, фестивалі» за посиланням http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=89009.

 

Довідково: Щорічний  Всеукраїнський  конкурс  на  краще  періодичне друковане видання для дітей та юнацтва засновано з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва, підвищення ролі друкованих засобів масової інформації у вихованні підростаючого покоління, популяризації сучасних технологій художнього оформлення та поліграфічного виконання  періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва. 

Версія для друку