Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 417 від 23.10.2017

23 Жовтня 2017 • 14:00

Кіл-сть переглядів: 161

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

23.10.2017

 

№ 417

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, затвердження проектів землеустрою, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою, передачу земельних ділянок в оренду, у постійне користування, припинення користування земельною ділянкою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, продаж земельних ділянок

 

 

 

 

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічну документацію із землеустрою, матеріали щодо поновлення та укладання договорів оренди землі, припинення права постійного користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, керуючись статтями 17, 79-1, 92, 122, 123, 124, 134, 141, 186, 186-1 Земельного кодексу України, відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколом комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 15.09.2017 № 9

 

1. Надати приватному акціонерному товариству «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності за переліком згідно з додатком 1.

2. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «Юнігран» проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок за переліком згідно з додатком 2.

3. Надати квартирно-експлуатаційному відділу міста Житомира дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за переліком згідно з додатком 3.

4. Надати державному підприємству «Словечанське лісове господарство» дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель згідно з додатком 4.

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою установам за переліком згідно з додатком 5.

6. Передати в оренду земельні ділянки підприємствам, фізичним особам та фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 6.
7. Передати у постійне користування земельні ділянки установам за переліком згідно з додатком 7.

8. Припинити Міністерству оборони України право користування земельною ділянкою, кадастровий номер 1810400000:01:025:0050, площею 0,2490 га, що знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Урицького, 4.

9. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення підприємствам, фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 8.

10. Затвердити звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок несільськогосподарського призначення фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 9.

11. Продати земельні ділянки несільськогосподарського призначення підприємствам, фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 10.

12. Доручити головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, у разі потреби, зареєструвати право власності на земельні ділянки за державою в особі Житомирської обласної державної адміністрації та підписувати усі необхідні документи, у тому числі заяви для проведення державної реєстрації земельних ділянок.

13. Доручити головам райдержадміністрацій укладати, розривати, змінювати, поновлювати, продовжувати в інтересах держави в особі облдержадміністрації договори оренди землі з підприємствами, фізичними особами – підприємцями за переліком згідно з додатком 6.

14. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з організаціями, установами, підприємствами та фізичними особами-підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або у фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства мають право виконувати роботи з експертної грошової оцінки землі.

15. Організаціям, установам, підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою, замовити виконання землевпорядної документації у фізичних осіб-підприємців або юридичних осіб, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

 

  

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку