Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У селі на Житомирщині відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям. ФОТО

28 Жовтня 2017 • 14:19

Кіл-сть переглядів: 861

Нове футбольне поле зі штучним покриттям відкрили у с. Селянщина Черняхівського району, де працює спортивний ліцей.

 

Відкриття майданчика відбулося сьогодні, 28 жовтня, за участю голови ОДА Ігоря Гундича, депутата обласної ради Григорія Сташенка, керівництва району, а також молоді, для якої цей майданчик і облаштовували.

 

«Спортсменів ми маємо виховувати з дитинства. Як голова ОДА я зацікавлений у тому, щоб на Житомирщині було якомога більше можливостей для спортивного дозвілля дітей і дорослих. За прикладом цього футбольного поля ми плануємо встановити спортивні майданчики і в інших районах та містах. Найближчим часом – як мінімум 15 за державною програмою та за рахунок співфінансування із місцевих бюджетів», – сказав керівник області.

 

Голова ОДА додав, що у перспективі в область матиме спортивний інтернат: «Наше наступне завдання – спортивний інтернат. І ми це зробимо».

 

Футбольній команді ліцею Ігор Гундич вже традиційно, як і під час попередніх виїздів у райони, вручив футбольні м’ячі.

 

Перша гра турніру з міні-футболу пам’яті учасника АТО Олександра Голяченка відбулася на новому полі новими м’ячами одразу ж після відкриття.

 

Нагадаємо, Житомирська ОДА направила заявку до Мінрегіонбуду  щодо включення 15 спортмайданчиків до переліку об’єктів, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.

Версія для друку