Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині за грантові кошти від ОДА школярів вчать вибудовувати «містки» спілкування

09 Листопада 2017 • 11:11

Кіл-сть переглядів: 474

На Житомирщині за грантові кошти від Житомирської ОДА реалізується проект «Психічне здоров’я дітей: від знань до дій», де школярів вчать вибудовувати «містки» спілкування та взаєморозуміння з дітьми, які мають психічні розлади.

 

Про це повідомила керівник громадської організації «Центр практичної психології «Фо лайф» Наталія Портницька 

 

«В жовтні стартував проект «Психічне здоров’я дітей: від знань до дій». До серії тренінгів «Ми різні – ми рівні» вже долучилися школярі з м. Коростеня та ЗОШ І-ІІІ ступеня №8 м. Житомира. Вчора, 8 листопада, ми провели ще один тренінг у м. Малині. На наших тренінгах всі діти різні за віком та психічними особливостями, однак усі виявляють щирий інтерес», – сказала Наталія Портницька.

 

Розлади інтелектуальної діяльності, гіперактивний розлад, вади зору і слуху, посттравматичний стресовий розлад, розлади аутичного спектру – ці та інші розлади стали темою обговорення на тренінгах.

 

Школярі вчилися бачити позитивні риси та ресурси розвитку дітей з розладами психічного здоров’я, вчилися вибудовувати «містки» спілкування та взаєморозуміння.

 

На реалізацію проекту організація отримала грант від Житомирської ОДА на суму 40 тис. грн. Термін реалізації – до кінця 2017 року.

 

 

 

 

Версія для друку