Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі німецький експерт поділився досвідом з питань розвитку бізнесу

14 Листопада 2017 • 08:30

Кіл-сть переглядів: 394

У Житомирі на тренінгу для студентів та малих і середніх підприємців німецький експерт Геро Фрідель поділився досвідом з питань розвитку бізнесу.

 

Тренінг відбувся сьогодні, 14 листопада, у малій залі Житомирської ОДА. У тренінгу також взяв участь директор Агенції регіонального розвитку Житомирської області Артем Сачук.

 

«Ми розпочинаємо цикл семінарів, які покликані підтримати малий та середній бізнес, дати нові знання та імпульси для розвитку. Молодь повинна знати, що бізнес – це один із варіантів розвитку кар’єри. Не обов’язково іти працювати на завод, а можна створити власну справу», – сказав Артем Сачук.

 

Німецький експерт Геро Фрідель розповів, що для успішної справи необхідно використовувати повний цикл виробництва – від обробки сировини до вироблення і збуту готової продукції. Також він розповів присутнім як і з ким працювати, з чого почати, як юридично організувати спрівпрацю та інше.

 

Крім цього, починаючі підприємці, або ті, хто хоче почати власну справу можуть знайти підтримку і в Агенції регіонального розвитку Житомирської області.

 

Нагадаємо, що німецький експерт Геро Фрідель протягом тижня проводив навчання з питань залучення інвестицій у департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА і Агенції регіонального розвитку та обговорив із Ігорем Гундичем шляхи інвестиційного розвитку Житомирщини.

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку