Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич на особистому прийомі: маємо дати шанс 2-річній дівчинці на повноцінне життя

14 Листопада 2017 • 11:23

Кіл-сть переглядів: 472

Жителі області звернулися до голови облдержадміністрації з питаннями у сфері медицини, надання земельних ділянок для фермерського господарства, отримання субсидії та газифікації селища.

 

Особистий прийом голова ОДА Ігор Гундич провів сьогодні, 14 листопада.

 

Так, жителі Олевського та Лугинського районів звернулися з проханням надання матеріальної допомоги для придбання дорого вартісного апарата для дихання та для лікування дитини, яка має глухоту 4 ступеню.

 

«На дихальний апарат ми готові закласти у бюджеті частину коштів. Ще 75 тисяч гривень потрібно просити у місцевої влади, депутатів, бізнесменів. Це питання вирішиться. На лікування глухоти у дівчинки, якій 2,5 роки, ми також можемо закласти у бюджеті близько 100 тисяч гривень. Але це сума незначна, адже загалом потрібно 18 тисяч доларів. 7 тисяч у родини вже є завдяки небайдужим людям. Я спробую зробити все від мене залежне, аби дитина отримала шанс на  повноцінне життя», – зазначив Ігор Гундич.

 

Також Ігор Гундич дав доручення вирішити питання з оформленням субсидії медикам, які проживають у гуртожитку дитячої обласної лікарні у с. Станишівка, та розглянути фінансову і технічну сторону питання з газифікацією 9 вулиць у смт Черняхів.

 

Усі звернення направляються для оперативного вирішення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації.

 

Щоб потрапити на особистий прийом до голови ОДА Ігоря Гундича, необхідно залишити свої координати та проблемне питання у відділі роботи із зверненнями громадян за тел.: 47-50-04 або за адресою м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1.

Версія для друку