Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Як зробити область привабливою для інвесторів – розповів Артем Сачук в ефірі СК1. ВІДЕО

14 Листопада 2017 • 13:39

Кіл-сть переглядів: 532

Основним завданням Агенції регіонального розвитку, яке визначив голова ОДА Ігор Гундич, є залучення інвестицій на Житомирщину.

 

Про це зазначив директор Агенції Артем Сачук у програмі «Післямова» на телеканалі «СК1».

 

«Голова ОДА Ігор Гундич поставив перед Агенцією основне завдання – залучити максимум інвестицій у Житомирську область. Крім цього, установа займається підтримкою малого та середнього бізнесу, роботою з міжнародними грантовими програмами з технічної допомоги, промоцією області», – розповів у програмі Артем Сачук.

 

За його словами, успіх роботи Агенції залежить від системної роботи. Наразі Агенція Житомирщини налагоджує співпрацю з центральною агенцією «UkraineInvest» для того, щоб уникнути подвійної роботи.

 

«Залучення інвестицій – це тривалий процес. Є кілька інвестиційних проектів, які ми зараз ведемо, в тому числі і в сонячній енергетиці. Також підбираємо ділянки для інвесторів, які хочуть інвестувати в агросектор. Серед перших результатів роботи Агенції – ми виграли грант, за яким німецький експерт Геро Фрідель впродовж місяця допоможе Житомирщині розробити стратегію залучення інвестицій», – акцентував хедхантер.

 

Детальніше про роботу Агенції та як саме хедхантер шукатиме та залучатиме інвестиції у Житомирську область – дивіться у сюжеті.

 

Версія для друку