Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 449 від 16.11.2017

22 Листопада 2017 • 15:08

Кіл-сть переглядів: 160

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

16.11.2017

 

№ 449

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, затвердження проектів землеустрою, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою, передачу земельних ділянок в оренду, у постійне користування, припинення користування земельною ділянкою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, продаж земельних ділянок, погодження виділення в
довгострокове користування лісів без вилучення земельних ділянок у
постійних користувачів лісами

 

 

 

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок,  технічну документацію із землеустрою, матеріали щодо поновлення та укладання договорів оренди землі, припинення права постійного користування земельними ділянками, розірвання договорів оренди землі, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, матеріали про погодження виділення в довгострокове тимчасове користування лісової ділянки без вилучення її у постійного користувача, керуючись статтями 17, 79-1, 92, 122, 123, 124, 134, 141, 186, 186-1 Земельного кодексу України, статтями 18, 31, 67, 74 Лісового кодексу України, відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», враховуючи погодження Державного агентства лісових ресурсів України від 15.06.2017 №02-33/3972-17, постійного лісокористувача державного підприємства «Житомирське лісове господарство» від 14.08.2017 № 614, протокол комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 13.10.2017 № 10

 

1. Надати підприємствам, установам та фізичним особам – підприємцям дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності за переліком згідно з додатком 1.

 

2. Затвердити фізичній особі – підприємцю Зінчуку Віктору Олександровичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 1821484200:06:000:0271, площею 1,5000 га, що знаходиться на території Романівської сільської ради Романівського району.

 

3. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) підприємствам, установам та організаціям за переліком згідно з додатком 2.

 

4. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки підприємствам, фізичним особам – підприємцям, фізичним особам за переліком згідно з додатком 3.

 

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою підприємствам та установам за переліком згідно з додатком 4.

 

6. Передати в оренду земельні ділянки підприємствам та фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 5.

 

7. Передати регіональному сервісному центру МВС в Житомирській області у постійне користування земельні ділянки за переліком згідно з додатком 6.

 

8. Погодити підприємствам припинення права користування земельними ділянками за переліком згідно з додатком 7.

 

9. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення фізичним особам та фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 8.

 

10. Затвердити фізичній особі – підприємцю Гаврилюку Руслану Вікторовичу звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення кадастровий номер 1822587000:05:000:0135 площею 0,0755 га, що знаходиться на території Стрижівської сільської ради Коростишівського району. 

 

11. Продати фізичній особі – підприємцю Гаврилюку Руслану Вікторовичу земельну ділянку несільськогосподарського призначення кадастровий номер 1822587000:05:000:0135 вартість земельної ділянки – 21147,55 грн.

 

12. Погодити виділення фізичній особі Борзих Ірині Олександрівні у довгострокове тимчасове користування терміном на 10 років лісові ділянки, без вилучення їх у постійного лісокористувача державного підприємства «Житомирське лісове господарство» (квартал 91, виділ 14) площею 0,20 га для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних і освітньо – виховних цілей.

 

13. Доручити заступнику голови – керівнику апарату облдержадміністрації Ясюнецькому О.О. укладати, розривати, змінювати, поновлювати, продовжувати в інтересах держави в особі облдержадміністрації договори оренди землі з підприємствами, фізичними особами – підприємцями за переліком згідно з додатком 5.

 

14. Доручити головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, у разі потреби, зареєструвати право власності на земельні ділянки за державою в особі Житомирської обласної державної адміністрації та підписувати усі необхідні документи, у тому числі заяви для проведення державної реєстрації земельних ділянок. 

 

15. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з організаціями, установами, підприємствами та фізичними особами-підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або у фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства мають право виконувати роботи з експертної грошової оцінки землі.

 

16. Організаціям, установам, підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою, замовити виконання землевпорядної документації у фізичних осіб-підприємців або юридичних осіб, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою. 

 

17. Організаціям, установам, підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким передано в оренду земельні ділянки повернути до Житомирської обласної державної адміністрації примірник договору оренди із відміткою про реєстрацію права оренди.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку