Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Військкомати посилять інформаційну роботу з випускниками навчальних закладів щодо військової служби за контрактом

23 Листопада 2017 • 13:23

Кіл-сть переглядів: 596

Житомирський обласний військовий комісаріат провів брифінг стосовно призову громадян України на строкову військову службу восени 2017 року та відбору громадян на військову службу за контрактом.

 

Участь у заході взяли представники військкоматів, державної влади, органів місцевого самоврядування, національної Поліції.

 

Про це повідомляє обласний військовий комісаріат.

 

Військові комісари пропонують активізувати роботу з випускниками навчальних закладів щодо роз’яснення умов вступу та проходження військової служби за контрактом, а також наданні роз’яснень громадянам, щодо термінів укладання контрактів, порядку проходження медичного огляду, професійно-психологічного відбору, порядку направлення до навчальних центрів та військових частин і підрозділів ЗС України, які є пріоритетними з комплектування військовослужбовцями за контрактом.

 

Учасники брифінгу також обговорили порядок осіннього призову та роботу призовних комісій. Розглянули основні проблемні питання, які виникають під час організації і проведенні призову громадян на строкову військову службу, організацію ведення військового обліку призовників та військовозобов`язаних, а також відповідальність за порушення законодавства.

 

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України запрошує на військову службу за контрактом.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

Версія для друку