Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі відбудеться благодійний аукціон для допомоги дітей зі зниженим зором

06 Грудня 2017 • 15:31

Кіл-сть переглядів: 482

17 грудня у приміщенні музею космонавтики ім. С. П. Корольова відбудеться благодійний вечір-аукціон в підтримку дітей зі зниженим зором «Космічна Одіссея в світ дитинства».

 

Захід проходитиме в рамках закриття графічної експозиції робіт «Космічна Одіссея» житомирського митця Артура Хачатряна, який став організатором акції.

 

Залучені кошти буде направлено підготовчому спеціалізованому класу зі зниженим зором при НВК №38 м. Житомира для придбання корекційного обладнання.

 

Підтримала благочинну акцію депутат обласної ради Олена Галагуза.

 

«Сьогодні потрібно об’єднувати зусилля, аби допомагати особливим діткам. Найперше, що мене вразило, коли познайомилася із цим спецкласом, відсутність умов для навчання. Батьки і педагог самотужки давали раду учбовій кімнаті. Закликаю усіх не стояти осторонь і захистити право цих дітей на навчання», – наголошує вона.

 

Художник також закликає долучитись до благочинної справи усіх небайдужих та запрошує на аукціон представників влади і бізнесу.

 

«Подарувати дітям не лише справжню зимову казку, а й необхідне для повноцінного життя і дитячих радощів – ось наша мета. Мої картини стануть провідниками на цьому шляху», – розповів Артур Хачатрян.

 

Місце проведення: музею космонавтики ім. С. П. Корольова.

 

Початок о 16:00 год.

 

Вечір буде проходити під музичний супровід живої скрипки, а на дітей спеціалізованого класу очікують солодкі подарунки.

 

Довідково: Виставка «Космічна Одіссея» відкрилась в музеї космонавтики 7 листопада. На виставц  було представлено 10 картин, які виконані в авторській манері графіки.

Версія для друку