Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Програма підтримки бізнесу в дії – підприємець з Бердичівського району вже купив обладнання

13 Грудня 2017 • 14:39

Кіл-сть переглядів: 318

1Обласна програма підтримки малого і середнього підприємництва має перші результати – підприємець з Бердичівського району вже придбав обладнання для розвитку свого бізнесу.

 

Про це повідомив сьогодні, 13 грудня, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило.

 

«Обласна програма щодо підтримки малого та середнього бізнесу, яку ініціював голова ОДА Ігор Гундич, має перші результати. Підприємець з Бердичівського району, який звернувся до нас і скористався програмою вже придбав обладнання – кромко-облицювальний станок для виробництва меблів. У нього на підприємстві працює 6 осіб та на початок 2018 року заплановано створити ще одне робоче місце», – сказав Олексій Шатило.

 

Також він додав, що підприємець оформив кредит на розвиток власної справи та отримає відшкодування на рівні облікової ставки НБУ на дату укладання кредитного договору. Виплата відшкодування здійснюватиметься помісячно.

 

У 2017 році такий кредит був наданий двом підприємцям області – з Бердичівського та Ємільчинського районів.

 

Нагадаємо, що голова ОДА Ігор Гундич зазначив, що з наступного року активні підприємці Житомирщини зможуть взяти кредит у розмірі 1,5 млн грн та отримати з обласного бюджету до 109 тис. грн на розвиток власного бізнесу.

Версія для друку