Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Талановиті та обдаровані діти можуть взяти участь у всеукраїнській премії «Диво-дитина»

28 Грудня 2017 • 08:41

Кіл-сть переглядів: 619

1Найталановитіших та найобдарованіших дітей з усієї України віком від 4 до 13 років запрошують до участі у всеукраїнській премії «Диво-дитина».

 

У 2018 році це буде вже 10-та ювілейна всеукраїнська премія.

 

Переможці визначатимуться у таких номінаціях:

 

1) Найрозумніша дитина – діти, які мають досягнення або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

 

2) Найспортивніша дитина – діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

 

3) Найтворчіша дитина – діти-переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

 

4) Найдивовижніша дитина – діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам’ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

 

5) Найгероїчніша дитина – діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації).

 

Цього року десята ювілейна премія відбудеться урочисто за участю зірок та найвідоміших представників мистецтва, науки та спорту у якості членів журі та нагороджуючих. Також будуть збільшені грошові премії та подарунки для фіналістів та переможців.

 

Документи будуть прийматися з 15 жовтня 2017 року до 20 березня 2018 року.

 

Перелік необхідних для подачі документів:

 

1. Копія свідоцтва про народження дитини.

 

2. Анкета учасника

 

3. Документи, що підтверджують досягнення дитини (дипломи, грамоти, сертифікати, фото, відео, статті та інше).

 

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті премії або за телефоном (044) 490-92-63.

Версія для друку