Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 512 від 21.12.2017

03 Січня 2018 • 13:12

Кіл-сть переглядів: 156

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

21.12.2017

 

№ 512

Про внесення змін до розпорядження

голови облдержадміністрації

від 09.04.2015 № 116

 

 

 

Відповідно до ст.ст. 5, 6, 39, 47 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців”, постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року № 606 “Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій” та у зв’язку з передачею функціональних повноважень

 

 

1. Внести такі зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 09.04.2015 №116 “Про зміну найменувань та утворення структурних підрозділів обласної державної адміністрації” (зі змінами):

 

1) абзац другий пункту 1 викласти у новій редакції:

 

” управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації, код ЄДРПОУ 20405905 (юридична адреса:10014, м. Житомир, майдан імені С.П.Корольова, 3/14)”;

 

2) доповнити пункт 1 абзацом такого змісту:

 

“управління культури Житомирської обласної державної адміністрації, код ЄДРПОУ 02227665 (юридична адреса: 10014, м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25), на управління культури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації”.

 

3) пункти 10,12 додатка 1 до розпорядження викласти у новій редакції:

 

“10. Управління дорожнього будівництва та інфраструктури”

 

“12. Управління культури та туризму”.

 

4) пункти 2, 4, 10, 12, 13 додатка 2 до розпорядження викласти у новій редакції:

 

№ з/п

Назви структурних підрозділів

Гранична чисельність

2.

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово – комунального господарства

46

4.

Департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва

36

10.

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури

28

12.

Управління культури та туризму

18

13.

Управління екології та природних ресурсів

25

2. Передати функції з питань енергопостачання  управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства  облдержадміністрації.

 

3. Передати функції з питань переробної промисловості, крім виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів управління промисловості, розвитку  інфраструктури та туризму облдержадміністрації департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.

 

4. Передати функції з питань використання природних ресурсів  управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

 

5. Керівникам управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації та управління культури вжити відповідні заходи, зокрема розмістити оголошення про зміну найменування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, повідомити про це всім особам, з якими вона перебуває у договірних відносинах, та привести установчі документи у відповідність з цим розпорядженням та вимогами чинного законодавства.

 

Подати на затвердження голові облдержадміністрації положення про структурний підрозділ облдержадміністрації, яке розроблене на основі Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року №887, а також до органу, що здійснює державну реєстрацію.

 

6. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації розробити та затвердити  штатні  розписи  у межах  показників,  зазначених у підпункті 4 пункту 1 цього розпорядження, подати їх на погодження до департаменту фінансів облдержадміністрації та на затвердження профільним заступникам голови облдержадміністрації, попередити працівників про можливі зміни в організації праці та забезпечити дотримання вимог трудового законодавства, пов’язаних зі змінами в структурі та чисельності працівників.

 

7. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 29.11.2017 №466 “Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 09.04.2015 № 116”.

 

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку