Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 17 від 22.01.2018

23 Січня 2018 • 10:44

Кіл-сть переглядів: 135

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

22.01.2018

 

№ 17

Про забезпечення функціонування

системи військового обліку на території Житомирської області у 2018 році

 

 

 

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 17, 18, 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», статей 33, 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 921 та з метою забезпечення належної організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на території області:

1. Затвердити План заходів щодо забезпечення функціонування системи військового обліку на території області у 2018 році (далі – План заходів) (додається).

2. Утворити комісію для перевірок стану військового обліку на території області (далі-комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

 

3. Затвердити План проведення перевірок стану військового обліку на території Житомирської області у 2018 році (далі – План перевірки) (додається).

4. Комісії у своїй діяльності керуватися вимогами Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 грудня 2016 року № 921, та іншими нормативно-правовими актами щодо здійснення перевірок стану військового обліку громадян України та організації бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час.

5. Районним державним адміністраціям та рекомендувати міськвиконкомам:

1) провести спільно з районними (міськими) військовими комісаріатами аналіз стану військового обліку на відповідній території за 2017 рік та відповідно до вищезазначеного Плану заходів розробити та затвердити до 01.02.2018 місцеві плани заходів щодо забезпечення функціонування системи військового обліку;

2) затвердити до 01.02.2018 плани звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій, виконавчих комітетів сільських, селищних, міських рад з обліковими даними відповідних військових комісаріатів;

3) здійснювати спільно з районними (міськими) військовими комісаріатами контроль за станом ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на території відповідних адміністративно-територіальних одиниць відповідно до затверджених планів перевірок;

4) забезпечити щомісяця до 5 числа протягом 2018 року надання повідомлень районним (міським) військовим комісаріатам про реєстрацію, ліквідацію підприємств, установ та організацій, які належать до сфери управління відповідного органу;

5) про стан виконання цього розпорядження інформувати сектор мобілізаційної роботи апарату обласної державної адміністрації до 01 лютого 2019 року.

 

6. Сектору мобілізаційної роботи апарату обласної державної адміністрації:

спільно з Житомирським обласним військовим комісаріатом підготувати до 20 січня 2019 року проект розпорядження голови обласної державної адміністрації щодо забезпечення функціонування системи військового обліку на території Житомирської області у 2019 році;
узагальнити інформації, отримані від райдержадміністрацій та міськвиконкомів, та поінформувати облдержадміністрацію про стан виконання цього розпорядження до 01 березня 2019 року.

 

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку