Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Нове обличчя кордону» 1 лютого розпочинає черговий відкритий конкурсний набір

31 Січня 2018 • 08:14

Кіл-сть переглядів: 720

1«Нове обличчя кордону» 1 лютого розпочинає черговий відкритий конкурсний набір.

 

Про це Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал заявив вчора, 30 січня, під час розширеного виїзного засідання Колегії відомства.

 

«Держприкодонслужба успішно реалізує проект «Нове обличчя кордону». Його метою є конкурсний відбір та підготовка вмотивованого персоналу з високим рівнем довіри населення», – сказав очільник прикордонного відомства.

 

Відмітимо, що вже понад 900 прикордонників пройшли фахову підготовку в рамках даного проекту. Реформуванню піддалися підрозділи, персонал яких несе службу в аеропортах «Бориспіль», «Київ», «Гостомель» та в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею.

 

«1 лютого стартує наступний етап набору в рамках згаданого проекту для комплектування прикордонних підрозділів», – зазначив Петро Цигикал.

 

Державна прикордонна служба України чекає молодих, амбітних та вмотивованих людей, які бажають зайняти вакантні посади в підрозділах відомства, а саме у «Львів-аеропорт» та «Рава-Руська», що на Львівщині, та Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ». Невдовзі на черзі інші прикордонні підрозділи на кордоні з Польщею, а також в аеропортах «Одеса», «Харків», «Дніпро» та інші.

 

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

 

Всю детальну інформацію можна дізнатися на сайті Держприкордонслужби за посиланням https://dpsu.gov.ua/ua/newface/.

Версія для друку