Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Жителі сіл і селищ Житомирщини можуть отримати до 300 тис. грн кредиту під 3% на власне житло

22 Березня 2018 • 09:32

Кіл-сть переглядів: 282

1До «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» надійшло 2 нові заявки на отримання вигідного кредиту під 3% річних для будівництва або придбання власного житла.

 

Про це повідомив сьогодні, 22 березня, директор фонду Ігор Потапчук.

 

«У цьому році ми вже розглянули на комісії під керівництвом голови ОДА Ігоря Гундича 9 заяв від сімей на суму 1,5 млн грн – всі отримали позитивну відповідь. Нових заяв до Фонду надійшло 2 на суму 400 тис. грн. Наступну комісію плануємо провести у травні», – повідомив Ігор Потапчук

 

Такий пільговий кредит оформлюється на період від 20 до 30 років. Все, що для цього потрібно – це проживати і працювати у сільській місцевості.

 

Розмір кредиту, який надається:

  • до 300 тисяч гривень – для спорудження нового житлового будинку,
  • до 200 тисяч гривень –  для придбання житла,
  • до 150 тисяч гривень – для реконструкції (ремонту) житлового будинку або добудови житлового об’єкта незавершеного будівництва,
  • до 50 тисяч гривень – для спорудження інженерних мереж і підключення їх до існуючих комунікацій.

Щоб отримати пільговий кредит, необхідно подати заявку та документи до «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» за адресою: майдан Корольова, 12, каб. 510, 512. Довідкова інформація за телефоном: (0412) 42-16-06.

 

Повний перелік документів читайте ТУТ.

 

Нагадаємо, що Ігор Гундич провів у цьому році перше засідання комісії з надання пільгових кредитів за програмою «Власний дім», де 9 сімей отримали позитивну відповідь.

Версія для друку