Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомирщина показала найкращу підготовку до засідання бюджетного комітету Верховної Ради, – Андрій Павелко

23 Березня 2018 • 15:50

Кіл-сть переглядів: 255

1У Житомирській області за ініціативи Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка вперше відбулося виїзне засідання комітету Верховної Ради з питань бюджету. І Житомирщина була найкраще підготовлена до вирішення конкретних завдань.

 

Про це зазначив голова комітету Андрій Павелко сьогодні, 23 березня, після засідання.

 

«У бюджетного комітету було 26 виїзних засідань, але саме Житомирщина показала найкращу підготовку конкретних питань. Сьогодні комітету поставили ефективні пропозиції, які ми підтримуємо, і впевнені, що всі об’єкти, про які йшла мова, відкриються», – зазначив Андрій Павелко.

 

Також Андрій Павелко сказав, що члени комітету підтримують проекти Житомирщини та готові дофінансувати їх з державного бюджету.

 

«Ми будемо наполягати на дофінансуванні цих об’єктів з державного бюджету. Коли місцева влада робить перший крок до фінансування, то держава завжди підтримує зі свого боку співфінансування. Це справедливий підхід. Впевнений, що ці питання всі вирішимо і приїдемо на відкриття», – наголосив голова комітету.

 

Нагадаємо, у рамках виїзного засідання члени комітету оглянули хід реконструкцій Центру реабілітації інвалідів та учасників АТО і центрального стадіону “Полісся”.

Версія для друку