Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Жителі області можуть взяти участь у грантовому проекті із розширення підприємницької діяльності

29 Березня 2018 • 13:56

Кіл-сть переглядів: 293

Внутрішньо переміщених осіб, житомирян та жителів Житомирської області запрошують до участі у новому грантовому проекті із розвитку самозайнятості та розширення підприємницької діяльності.

 

Термін подачі заявок до 10 квітня 2018 року. 

  

Розміри грантів: для самозайнятості – до 650 євро, на розвиток власного бізнесу (мікропідприємництва) – до 2500 євро (у гривні за курсом ООН на час закупівлі відповідних активів). Гранти надаються у вигляді обладнання (!).

 

До участі у програмі запрошуються:

  • внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму віком 18-60 (жінки та чоловіки), які проживають у Житомирській області;
  • місцеві мешканці з Житомира та Житомирської області віком 18-60 (жінки та чоловіки), які належать до вразливих категорій населення (учасники та ветерани АТО та члени їх сім’ї, люди із інвалідністю, із хронічними захворюваннями тощо).

 

Вимоги до учасників за напрямком “мікропідприємництво”: є досвід підприємницької діяльності (не менше 1 року), наявне свідоцтво ФОП, ПП чи ТзОВ, власником якого є заявник.

 

Як долучитися до проекту? Зателефонувати або завітати до Фонду громади Житомира (м.Житомир, Майдан Згоди, 6, офіс №17), заповнити анкету учасника.

 

Надати скан-копії наступних документів (при собі мати оригінали):

  • скан копія довідки ВПО (лише для переселенців);
  • скан-копія паспорту та ідентифікаційного номеру;
  • скан-копія свідоцтва про реєстрацію ФОП (обов’язково лише для групи «Мікропідприємництво»).

 

Заявки приймаються щоденно з 10:00 до 17:00 (з 13:00 до 14:00 – обідня перерва). Субота та неділя – вихідні. 

 

Довідково: Проект «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» здійснюється у Житомирській області Фондом громади Житомира у співпраці із Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччини, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW). 

Версія для друку