Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ФК «Полісся» після 12 років мовчання

29 Березня 2018 • 15:04

Кіл-сть переглядів: 248

23 квітня 2016 року, після 12 років мовчання, на стадіоні «Спартак» відбувся перший матч міської футбольної команди «Житомир». Того дня подивитися гру прийшли більше тисячі людей. Проте команда поступилась суперникам з рахунком 1:3, чим одразу викликала реакцію скептиків: відновлена команда існуватиме щонайбільше півроку.

 

Перша невдала гра не зупинила МФК «Житомир» і команда продовжувала виходити на футбольні поля. А в лютому 2017 році житомирському футбольному клубу було повернуто його історичну назву – футбольний клуб «Полісся».

 

В сезоні 2017/2018 років жовто-зелені розпочали виступи в Другій лізі Чемпіонату України з футболу. Після низки поразок ФК «Полісся» почав повертати колишню славу лідерів і, як особливий подарунок для вболівальників, здобув перемогу у матчі проти тернопільської «Ниви» з рахунком 3:0.

 

Втім, «Поліссю» не вдалось виконати задачі, які ставило перед командою керівництво клубу. Надолужувати згаяне жовто-зелені будуть у другій половині сезону під керівництвом головного тренера Олександра Призетка.

 

Нагадаємо, що вчора у Житомирі представили оновлену команду ФК «Полісся»   і вже оновлений ФК «Полісся» 31 березня зіграє перший матч.

 

Версія для друку