Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Стадіон «Полісся» готовий на 60%, – Ігор Гундич

30 Березня 2018 • 13:32

Кіл-сть переглядів: 289

Центральний стадіон «Полісся» вже готовий на 60%. З наступного тижня розпочнуться роботи із залиття свайного поля для накриття.

 

Про це сказав вчора, 29 березня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час прямого ефіру на телеканалі СК1.

 

«На сьогодні стадія готовності об’єкта близько 60%. Коли ти дивишся на стадіон, то думаєш – де там 60%? Але є багато робіт, яких візуально не видно, але їх необхідно зробити. Вже з наступного тижня, ми почнемо заливати свайне поле для накриття, через днів 10 розпочнемо робити підігрів поля, а далі вже підуть роботи, які буде візуально видно і всі зрозуміють, що це не просто слова, а реально можна здати у цьому році об’єкт», – сказав Ігор Гундич.

 

Також він нагадав, що за ініціативи Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка вперше на Житомирщині пройшло виїзне засідання бюджетного комітету.

 

«Голова комітету Андрій Павелко – людина футбольна. Він голова Федерації футболу України і я був би не господарем області, якби не завів би його на цей об’єкт і не повідомив про 25 млн грн, які необхідні для накриття поля. 5 тисяч глядацьких місць будуть накриті. Я неодноразово відвідував футбольні матчі у Коростені. В осінь, у дощ, почуваєш себе некомфортно. Мені пропонували віп-ложу, але я не хочу там сидіти, коли всі люди мокнуть на вулиці. Після цього я вирішив, що всі трибуни на нашому стадіоні будуть накриті для комфорту людей», – сказав Ігор Гундич.

 

Нагадаємо, що Комітет Верховної Ради з питань бюджету оглянув хід реконструкції стадіону «Полісся».

 


Версія для друку