Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Верховна Рада розпочала прийом заявок на премію за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування

18 Квітня 2018 • 08:39

Кіл-сть переглядів: 295

1Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму приймає клопотання про присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування до 1 вересня 2018 року.

 

Заяви щодо присудження Премії можуть подавати центральні органи виконавчої влади, обласні та Київська міська ради, всеукраїнські молодіжні громадські організації.

 

Щороку премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським організаціям, які активно сприяли процесам державотворення, розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань.

 

Всього 10 премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподатковуваних мінімум доходів громадян кожна.

 

До клопотання додаються відомості про кандидата на здобуття Премії, його особисті досягнення або досягнення відповідної громадської організації, рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, громадської організації, що висуває кандидатуру.

 

До переліку документів потрібно додати також паспортні дані, ідентифікаційний код, контактний телефон та електронну пошту кандидата.

 

З інформацією щодо Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування можна ознайомитися на сайті Комітету.

Версія для друку