Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі привітали 155 дітей-сиріт, які цього року стануть випускниками

24 Квітня 2018 • 11:19

Кіл-сть переглядів: 311

зустріч з дітьми-сиротамиУ Житомирі керівництво облдержадміністрації привітало 155 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які цього року стануть випускниками загальноосвітніх навчальних закладів області.

 

Традиційна зустріч відбулась сьогодні, 24 квітня, в приміщенні Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера.

 

Під час заходу заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута побажав всім випускникам стійко витримувати всі екзамени долі та вручив матеріальну допомогу і солодкі подарунки.

 

Для всіх присутніх на сцені виступали студенти Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка. Також відбулась імпровізована подорож до світу професій, під час якої можна було дізнатись про майбутній професійній вибір випускників, познайомитись з їх здобутками у навчанні та талантами.

 

Організаторами заходу є служба у справах дітей облдержадміністрації.

 

Довідково. На обліку служб у справах дітей райдержадміністрацій, міськвиконкомів перебуває 2990 дітей-сиріт та дітей, позбавлених   батьківського піклування.

 

В сімейних формах виховання проживає 91,10 % дітей зазначеної категорії, з них 2156 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, перебуває під опікою, піклуванням в сім’ях родичів. На території області перебуває 15 дітей вищезазначеної категорії, які виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, 2 дитини в дитячому будинку сімейного типу, що прибули з Луганської і Донецької областей.

 

В регіоні діють 40 дитячих будинки сімейного типу та 194 прийомних сімей, в яких виховується 631 дитина.

Версія для друку