Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ремонтні роботи на стадіоні «Полісся» тривають – вже завершили планування футбольного поля лазерним грейдером

08 Травня 2018 • 09:46

Кіл-сть переглядів: 300

На стадіоні «Полісся» активно працюють – встановлюють підігрів поля, провели зовнішні інженерні мережі, а також тривають роботи із влаштування палійного поля.

           

Хід ремонтних робіт оглянув вчора, 7 травня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

«Киплять роботи на стадіоні «Полісся» і це радує. Зараз працюють над підігрівом поля, протяжність мереж якого матиме відстань, як від Житомира до Бердичева, а це більше 45 км, та гарантійний термін – 20 років. Ми перевірили, яким чином кабель укладається і дав відповідне доручення – закінчити укладку кабелю до 10 червня. Вже 11-12 червня ми маємо приступити до укладання трави», – сказав Ігор Гундич.

 

На стадіоні тривають роботи із влаштування палійного поля, опорядження насосної станції, внутрішньо-опоряджувальні роботи на кортах.

 

Крім цього, розпочалися роботи із укладання плитки перед центральним входом на стадіон.

 

«Хлопці вже розпочали цей процес і декілька днів працюють із плиткою. Зараз вони нанесуть розмітку, як вона має укладатися, ми додамо бригад і, я думаю, процес укладання плитки піде швидше», – сказав Ігор Гундич.

 

Також вже встановили форсунки для автоматичного поливу поля – всього їх буде 48, провели всі зовнішні інженерні мережі, завершили планування футбольного поля лазерним грейдером.

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку