Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Увага! Програма SABIT запрошує на стажування до США

19 Червня 2018 • 08:39

Кіл-сть переглядів: 248

1Програма «Спеціальна Американська Бізнес-Інтернатура» (SABIT) Міністерства торгівлі США запрошує взяти участь у стажуванні «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві».

 

До конкурсу запрошуються   управлінці будівельних компаній, які займаються цивільним і комерційним будівництвом, а також  постачальники і виробники будівельних матеріалів. 

 

У програмі братимуть участь компанії з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану і України.

 

Дати стажування: 27 жовтня-17 листопада 2018 року. Документи приймаються до  13 липня 2018 року.

 

Вимоги до кандидатів: 

  • значний досвід роботи в даній галузі;
  • керівна посада в компанії;
  • знання англійської мови необов’язкове.

Програма розрахована на 3 тижні. Перший тиждень присвячений навчанню і може включати заняття на теми нормативних процедур, законодавства, стандартів, сертифікації, бізнес-планів, міжкультурних переговорів. Навчання буде доповнено зустрічами з представниками будівельної галузі, що працюють в області енергоефективного будівництва в кількох регіонах Сполучених Штатів Америки.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати документи: анкету з фотографією англійською мовою; копію першої сторінки закордонного паспорта; рекомендаційний лист – англійською мовою.

 

Всі документи необхідно відправити електронною поштою на  електронну адресу: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov, бажано одним файлом в форматі pdf до зазначеного терміну.

 

Довідково. Програма SABIT надає учасникам можливість познайомитися з промисловим сектором США і місцевими нормами і правилами, встановити ділові знайомства, дізнатися про інноваційні технології, обладнання та послуги, досягти розуміння ринкових бізнес-концепцій.

Версія для друку