Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині 149 домогосподарств отримають майже 1 млн грн компенсації за доїльні апарати

14 Червня 2018 • 14:19

Кіл-сть переглядів: 332

Майже 1 млн гривень компенсації з обласного бюджету отримають 149 господарств Житомирщини за закуплені установки індивідуального доїння.

 

Таке рішення прийняла обласна комісія сьогодні, 14 червня, за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути та першого заступника облради Сергія Крамаренка.

 

За словами заступника голови ОДА Ярослава Лагути, 149 господарств області вже незабаром отримають компенсацію вартості закуплених установок індивідуального доїння на загальну суму 998 тис. 105 грн. Найбільш активно програмою відшкодування скористались жителі Чуднівського та Любарського районів, які подали відповідно 53 та 47 заявок та пакетів документів.

 

Також отримають кошти домогосподарства з Овруцького – 7, Баранівського – 6, Бердичівського, Пулинського та Ружинського – по 5, Романівського – 4, Новоград-Волинського, Хорошівського та Черняхівського – по 3, Андрушівському, Житомирському та Ємільчинському – по 2, Брусилівському та Коростишівському районів – по 1.

 

Всі домогосподарства області отримають компенсацію за установки індивідуального доїння у розмірі вартості придбання, але не більше 7 тис. грн.

 

Минулого року 296 домогосподарств Житомирщини отримали відшкодування за доїльні апарати на загальну суму 1,9 млн грн з обласного бюджету. На 2018 рік на цей напрям програми АПК депутати під час сесії виділили 1 млн грн.

 

Нагадаємо, що Ігор Гундич відвідав родини у Попільнянському та Любарському районах, які отримали компенсацію з обласного бюджету.

Версія для друку