Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Програмою «Власний дім» прагне скористатися ще троє родин області

06 Серпня 2018 • 12:35

Кіл-сть переглядів: 284

З початку 2018 року програмою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі скористалося 25 сімей на Житомирщині. Усі ці родини отримають пільгові кредитні кошти на придбання, реконструкцію або будівництво житла. Частина сімей вже облаштовують свої помешкання, а частина ще укладає договори.

 

Так за інформацією комунального підприємства «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», за половину поточного року подано заявок на кредит більше, ніж за увесь 2017 рік.

 

Директор «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Ігор Потапчук розповідає: «За червень-липень отримали ще 3 заявки на отриманні кредитних коштів на загальну суму 600 тисяч гривень за програмою «Власний дім».

 

Нагадаємо, що за програмою кредит можна взяти для будівництва, придбання чи реконструкції житла на пільгових умовах – під 3% річних терміном від 20 до 30 років. Для цього потрібно проживати і працювати у сільській місцевості.

 

Розмір кредиту:

  • до 300 тисяч гривень – для спорудження нового житлового будинку,
  • до 200 тисяч гривень –  для придбання житла,
  • до 150 тисяч гривень – для реконструкції (ремонту) житлового будинку або добудови житлового об’єкта незавершеного будівництва,
  • до 50 тисяч гривень – для спорудження інженерних мереж і підключення їх до існуючих комунікацій.

 

Щоб отримати кредит, потрібно подати заявку та необхідні документи до «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» за адресою: майдан імені С.П. Корольова, 12, каб. 510, 512. Довідкова інформація за телефоном: (0412) 42-16-06.

 

Версія для друку