Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирській ОДА провели семінар на тему продажу об’єктів малої приватизації через ProZorro

08 Серпня 2018 • 07:28

Кіл-сть переглядів: 201

В Житомирській ОДА піл час навчального семінару говорили про порядок використання електронної торгової  системи  «ProZorro.Продажі»для продажу об’єктів малої приватизації.

 

Семінар пройшов вчора, 7 серпня, за участю представників державного підприємства «ПРОЗОРРО.Продажі» Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

 

Також у семінарі взяв участь керівник апарату ОДА Олексій Шатило, який акцентував увагу на нові правила проведення приватизації майна державної та комунальної власності у зв’язку з прийнятими змінами у законодавстві.

 

Учасники навчального семінару отримали інформацію від безпосередніх учасників електронної торгової системи  «ProZorro.Продажі» – представників ряду електроних майданичків щодо побудови та складу торгової системи, порядку створення, розміщення, оприлюднення та обміну інформацією і документами в електронному вигляді, необхідними для проведення аукціону в електронній формі.

 

Крім того, учасники семінару мали можливість поставити практичні запитання щодо порядку реєстрації на електронних майданчиках та взаємодії з питань підготовки до продажу об’єктів малої приватизації.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку