Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Через Житомирщину проліг шлях учасників мотопробігу «За єдність Української держави»

25 Липня 2018 • 14:22

Кіл-сть переглядів: 277

Кілька десятків байкерів зі всієї України проїхались вулицями Житомира в рамках мотопробігу «За єдність Української держави». Стартували учасники 23 липня в м. Ужгород, а завершиться у неділю, 28 липня, у Запоріжжі. Після відвідин Житомира байкери завітають до Коростишева.

 

 

Зустрічали житомиряни гостей на майдані Соборному сьогодні, 25 липня.

 

 

«Це вже другий мотопробіг і всі ми, його учасники, маємо лише одну мету: єдина Україна. Приємно, що в кожному місті нас зустрічають, підтримують. Сподіваємось, що справа не буде марною», – розповів один з учасників пробігу Володимир. До речі, участь він приймає разом зі свої триколісним другом – байк, який Володимир власноруч зібрав за дев’ять місяців і який сьогодні був в центрі уваги всіх житомирян.

 

 

 

Підтримку організаторам надало управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА. Ініціаторами зустрічі з учасниками мотопробігу виступив Житомирський мотоклуб «Сталевий дракон».

 

 

Нагадаємо, що діти учасників АТО відвідали Музей космонавтики та познайомились із процесом виготовлення морозива.

 

 

Довідково. Маршрут Другого мотопробігу «За єдність України» пролягає через Ужгород – Стрий – Івано-Франківськ – Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця, 25 липня через Вінниця – Житомир – Коростишів – Київ, 26 липня Київ – Полтава – Дніпро, 27 липня через Дніпро – Покровське – Волноваха – Маріуполь, 28 липня через Маріуполь – Бердянськ – Мелітополь – Чонгар – Запоріжжя.

Версія для друку